Nenä tukossa ja kurkkua kutittaa.. Viime yönä n. klo 2-4 oli aika ahdistavaa..Vuorotellen toinen sierain oli tuokossa ja jos hengitti nenän kautta tuntui että sieraimet kuivuu ja jos hengitti suun kautta ni tuintui että kurkku on kohta ihan rusinana.. sen lisäks vielä yskitti turkasesti eikä uni meinannu uusiks tulla.. koko ajan oli jano ja päätäsärki,nenä vuosi ja kylkeen sattu.. Nyt enään niistä noi kaks viimeistä..

Eilen illalla leikkasin ittelleni otsatukan.. ei sitä mitenkää hienoks vois sanoa mutta aika hyvä kummiski ekaks kerraks ku otta tukan leikkaan. Taas mun meiliin on tullu jotain ötskälötti html muotosia enklantinkielisiä mainoksia.. Niitä tulee päivässä melkein 1-5 välillä.. Nykyää mä ne aina poistan lukematta..

Eilen koulussa oli liikunta päivä.. Kasiluokilla oli leikkimielisiä kilpailuja. Jotkut kyllä meni pelaamaan sählyä. Meidät jaettiin aakosellisesti neljään ryhmään ja meillä oli neljä eri lajia. Ekaks oli köyden vetoa jossa meidän ryhmä tuli ekaksi. Toinen laji oli kottikärry kävelyä. Jokaisessa ryhmässä oli yhteensä 7 paria ja aina joukkueesta yks pari kerrallaan meni niin pitkälle kun pääsi. Ja sitte seuraava pari jatkoi samasta kohasta. Sitte katottii että mikä ryhmä oli päässy pisimmälle. Siinä meijän ryhmä tuli kolmosiks. Sitte piti olla saappaan heittoa. Mutta meille ei ollu heitto välineitä. Tai niin opettajat väitti.. Meijän luokka aste vastaava pisti yhen pojan hakemaan takakontistaan saappaita. Hetken kuluttua mussan opettaja pyysi kahdelta opettajalta kännykät ja sano että heitto välineitten puuttuessa heitetään opettajien kännyköillä. Ne oli kyllä leikki kännyköitä.. Siinä lajissa jokaisella ryhmällä oli 19 heittoa. Seuraava heitti aina siitä mihin edellinen oli heittänyt. Meijän joukkue heitti pisimmän matkan joten me siis voitettiin. Vika laji oli juopon tukki. Semmonen viesti tyyppinen. Siinä piti aina jokaisen "lähetin" juosta semmosen kepin luo ja pyöriä sen ympäri 10 kertaa otsa kiinni sen kepin päässä. Ja me voitettiin. Me voitettiin koko höskä \o/

Jahas jahas..

 Laiskottaa..