Oi voi unohtu joulukalentereitten avaaminen tänään x)

Viime tunnilla oli se kemian koe johon en jaksanu lukea.. Välillä kyllä kokeen aikana tuntui että ois ehkä vähän edes kannattanu lukea mutta ei sille enää voi mitään x)

Eilen joku äitin kaveri vissiin nuotasta tuli kylään meille ja se viipy meillä yheksään asti. Tylsää..

Saataispa me tänään fyssan kokeet. Vaikka mä tiiän etten siitä hyvää numeroa luultavasti saanutkaan. Ihan sama. Kouluun liittyen muutes. Me mennään kummiryhmän kanssa vissiin tammikuussa jo Tettiin mutta ois kiva tietää kenen kaa mä sinne meen samaan aikaan. Sitä ennen pitää kyllä tehä se himputin salmonella testi. Ei kauheesti huvittais johonki purkkiin kakkiminen mutta ei voi nyt mittään..

Jess.. huomen alkaa viikonloppu.. kaks päivää lomaa, sitte kaks päivää normaalia koulua (maanantaina mm. enkun kokeet), sitte keskiviikkona joulukirkkoon koulun kanssa, ja keskiviikkona me vissiin mennään kavereitten kaa joulu ostoksille, sitte kaks päivää lomaa, sitte joulu aatto jolloin mä, äiti ja iso sisko lähetään laivalle, sitte joulupäivänä käyää pariin otteeseen varmaan tallinnassa satamassa, tapanina kerran, sitte tapanina kotiin, jossain vaiheessa uus vuos, ja sitte heti toka päivä vuonna 2006 kouluun ja neljäs päivä pitäis olla ruotsin kokeet. Mutta kuinka ne ruottin kokeet voi olla ku 4.1 pitäis olla kahesta eteen päin opettajien kokous ja meil on sillon just kokeet. Pitää varmistaa opelta meneekseki sinne.

Samperi mun näpit jäätyy.. Noi kaks tyttöö tossa viereisellä koneella huutelee jotain outoa kun ne pelaa tossa jotain ihme pelejä..

Mul on tylsää..