Oon nyt tosta perjantaista lähtien asustellu kotona yksinäni. Äiti läks kyprokselle sillon ja tulee nyt lauantai aamuyöstä takasin. Onneks se tuli siihen tulokseen että oon jo sen verran iso ja osaan huolehtia ittestäni että jätti mut yksin kotiin eikä hankkinut ketään lastenvahtia :D Oon nyt tän viikon aikana päätynyt tekemään semmostakin mitä en yleensä äitin kotona ollessa tee.. Kuten pessyt pyykkiä ja tiskannut.. Ja tääl on nyt siistimpääkin. Kotitöitten teko on jotenki paljon helpompaa kun ne on periaatteessa pakollisia mutta kukaan ei oo käskemässä tekemään niitä.

Lauantaista sunnuntaihin oli muutama kaveri tääl meillä yötä :D Pari nukku ihan paljaalla lattialla makuupusseissaan.. Oli hauskaa kuten aina ja naapurista pari 6. luokkalaista poikaaki tuli kyläilemään ;D Tuli siinä ehkä vähän kaikkea sekoiltuaki mutta ei siitä sen enempää.. Ja pihalla oli kyllä lauantai iltana aika kylmä ku kaupungin suunnalla hilluttiin :D Ja on tässä meillä muutenki ku tona yönä kaiken maailman kavereita vieraillu.. Äiti vois olla mun puolesta siellä etelässä pitempäänkin :D

Ens viikolla sitte on vihdoin se TET-viikko.. tai no kaks viikkoahan se on. Meen yheen ruokakauppaan johon hain koulun listoilta. Pitäis ylihuomenna käydä siellä näyttäytymässä jostain syystä..