Kesäloma alko \o/

Todistus oli ihan ok. Lukuaineiden keskiarvo oli n. 8,33..

Kevätjuhlan ja todistusten jaon jälkeen lähettiin kaverin kanssa keskustaan.. Ilma ei oo ollu tänään ollenkaan kesälomamainen.. Vettä sataa vaan ja on pilvistä. Toivottavasti koko kesä ei oo vaan tämmöstä sateista. Keskustasta löysin vaan kengät ja syötiin kaverin kanssa toasteja ice kississä. Kun kävästiin vaatekauppoja kiertelemässä muistin että pitäis rippi mekko ettiä joku päivä äitin kanssa.. (Sen takia äitin kanssa koska se maksaa sen :D) Nooh, onhan täs vielä aikaa.. Juhlat on n. viien viikon päästä.

Sen jälkeen kun kotiuduin joskus yhen-kahen maissa, olen mm. istunut koneella (yllätys yllätys :D), lukenut uusinta Potteria (joka on enon vaimolta lainassa), jutellu sen yhen kanssa ja kamujen kaa (mesessä kylläkin), ja opetellut morsettamaan :D Mistä sitä koskaan tietää jos sitä jossain tarttiskin :D Mä vaan en muista tota taulukkoa noista aakkosista ulkoa mutta siinä sitte opettelemista ;) kokeillaan jos mä voisin synttäreihini (jotka on 30.7) mennessä morsettaa ilman tota taulukkoa :D

Tervetuloa kesäloma! tervetuloa vapaat päivät, aurinko, ranta, aikatauluttomuus (rippileiriä ja parin viikon kesätyötä lukuunottamatta), kavereitten kanssa vietetyt lomapäivät, kivat reissut, jne. jne.