. Onko minulle muokkautumassa toinenkin persoona? Jos olenkin kaksi persoonallinen henkilö? Joku kaverini joskus vitsaili että minulla on monta persoonaa, mutta onko moni persoonallisuus alkamassa ottaa valtaa minussa. Esimerkiksi nytkin joku osa minusta haluaisi mennä hakemaan nyt glögiä, mutta toinen osa minusta estää sen, ja minä jään tähän.  Tämä alkaa mennä huolestuttavaksi. Jalat eivät suostu liikkumaan ja nousemaan että lähtisin hakemaan sitä himpskutin glögiä.. Tahtojen taistoa.. Koetan nyt toisen puoliskoni voittavan toisen puoliskon..

Sain voitettua sen.. Mutta oikeasti tämä alkaa minusta olemaan outoa.. Onko se mahdollista että ihmisellä on kaksi persoonaa?

Koulu alkaa painamaan ja silmät alkaa painamaan jo tähän aikaan. Aamulla oli tuskasen hankalaa pitää silmiä auki. Myönnän että unen määräni on lyhyt, mutta ei illalla huvita käydä vielä nukkumaan. Eilen kävin nukkumaan Pahat Pojat elokuvat jälkeen ja aamulla herätys oli noin puol seittemältä. Emmä kyllä enää muista monelta se elokuva loppu. Iltapäivätkin menee välillä ihmeellisen nopeasti ja koulu aika laahustaa. Vois alkaa jo joulu loma. Onneks ylihuomenna ei tarvii herätä kouluun. Mutta huomenna on tylsä koulupäivä. Kemian kokeet, ATK:ta jossa tehdään talukoita varmaan taas, ja fysiikkaa.

Tänään joku äitin kaveri tulee hakemaan jonkun adapterin. Tuleekohan telkusta mitään kivaa? Tyttö kullat.. plaah.. Onnellinen perhe? Mikä se on.. Taisin kattoa sitä viime viikolla mutten ole varma enään yhtään että millainen se on..

Miksi hapankorpun pitää rouskua niin paljon? Osaavatko kukat keskustella toistensa kanssa?