Mua hieman ihmetyttää nuo blogini tämän hetkiset tilastot. Se väittää joissain paikoissa että vuodatuksessani olisi käynyt päällä pari sataa uniikkia kävijää. Ja silti toisessa kohtaa siitä ei mainita mitään sinne päinkään.. What ever..

Tänään tylsistyksen puuskassani tilasin galleriaan ittelleni vipin kaheks kuukaudeks. Modien kanssa oli hirvee sekoilu koska en oikein ymmärtänyt että mistä vois muuttaa ja mitä kirjottamalla mitäkin. Lopulta päädyin etsimään modi editorin kun omasta väsäyksestä ei tullut muuta aikaan kuin teksti vaan vaihtoi väriä ja ylä palkki ja ihkuboksi.

Ai tämää unohtu kesken..

Ois pitäny mennä pois jo kakskyt minsaa sitten. No ehkä mä kirjoitan tän loppuun ja sitten suljen tän härvelin.

Tämä kone koittaa aivo pestä mut kuulokkeiden kautta.. Se soittaa jotain tylsimystä.

Nyt oon saanut kasaan aika lailla mitä otan ehkä ens vuodeks, lomakekkin on täytetty. Toivottavasti en tule enää katuma päälle. suunnittelin ottavani ainaskin kolme kurssii kuvista ja kymmensormi järjestelmän opettelua sun muuta.. Ens luku vuodesta saattaa tulla vähän helpompi kurssien osalta.. tai sitten pakolliset aineet ovat piinaavan vaikeita. Pitäisi kyllä vissiin ens vuos tsempata että johonki saattais sitte joskus päästäkkin..