Nyt oon koulussa.. Pitäs tehä jotain matskan tehtäviä mutta ei niitä kukaan tee.. Hissan tunnit meni taas siinä ku opettaja selitti jotain toisesta maailman sodasta sun muusta.. Eka matskan tunti meni tehtäviä tehtäessä ja tarkastaessa.. Mä en ollui muistanu tehä matskan läksyjä mut onneks ope ei tarkasta niitä ikinä oikeen.. Nyt ollaan täällä koulun kirjaston atk:ssa ja ympärillä soi pokerin äänet ku pojat pelaa sitä kilpaa.. Opettaja kävi tarkastamassa et kaikki on oikeilla sivuilla.. Onhan mulla se sivu tossa auki.. mutta myös kaks muuta sivua. Mä en siis todellakaan jaksa tehä mitään noita tehtäviä ku ne on niin tylsiä..

Seuraavat tunnit kuvista.. Pitää piirtää joku fantasia hahmo mut emmä oikein osaa.. Sit se pitäs värittää se hahmo lämpimillä ja tausta kylmillä väreillä..

Taas ope tulee.. Ainaski äänen perusteella.. Kun kattelee ympärilleen ni kokonaista yhdellä henkilöllä ei ole joku muu kun yhtälö sivu auki. *Puuh* mul on nälkä ja väsyttää.. Tol yhel on tosi nerot jutut ku tässä kuulen sen juttuja ku se kattlee ton viereisen pojan pokerin peluuta.. Mä en osaa enää kirjottaa mutta mikä pienistä.. Mä haluun kotiin.. Päätäki jo särkee.. mutta entäs sitte..

Nyt noi kaks tappelee jotain :s.. Voi voi.. Ihan sama.. Huomaa varmaa jutuista että mua väsyttää ja muutenki ihan polla sekasin.. Varmaa syys flunssa vaivaa tai jotain.. Toi tän koneen kello taitaa olla toodella oikeessa.. se väittää että kello ois 1:29 ihan sama.. Paljonkoha kello on oikeesti?

Ihan sama.. Mun näpit jäätyy.. Muuten mul on melkein kuuma mutta näpit on ihan jäässä.. No kyllä ne siitä lämpenee.. Mitäköhä me huomenna tehää matskan tunnilla ku kovin moni ei välttämättä oo paikalla, ku on se taksvärkkiki.. johon mä en mene..

Noi pojat tossa viereisellä koneella kattelee vissii jotain pornokuvia.. just just..